İsmail Hazar Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeylerine, ilgi alanlarna ve ihtiyaçlarına göre yaparak ve yaşayarak eğitimi modelini hedefleyen, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren ve aile katılımına olan desteği sadece çocukları değil ailelerinde eğitimini hedef alan bir kurum olmaktır.

Misyon: İsmail Hazar Anaokulunda; Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan birey olmak üzere eğitim alırlar. Ailelerimizin katılımı ile onları kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili zaman geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.

Başarılar:

Saatler: SABAH DEVRE 7:30-12:30 ÖĞLEN DEVRE 12:30-17:30
Isınma: KALORİFER-KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN SERVİSİ VARDIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK PROJESİ EKO OKUL PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ ERASMUS+ PROJESİ TEMEL EĞİTİMDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ PROJESİ(EĞİTİMDE KALİTENİN ARTTIRILMASI) TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN YERLEŞTİRİLMESİ PROJESİ

WEB - https://ismailhazaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. TELLİDERE SK. ISMAIL HAZAR ANAOKULU BLOK NO: 9 SEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - FATİH MAH.TELLİDERE SOK. NO:9 SEYHAN/ADANA

Ulaşım TELLİDERE CADDESİNDEN GİDEN BÜTÜN TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE OKULUMUZA ULAŞILABİLİR.İTİMAT DOLMUŞLARI VE,0066,3A,0064,155,156,157,158 NUMARALI OTOBÜSLERDE GEÇER.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0