I Am Happy İn My School (Okulumda Mutluyum)

I Am Happy İn My School (Okulumda Mutluyum)

 I Am Happy İn My School (Okulumda Mutluyum)

 Okulumuzda Öğretmenimiz Yeşim YILDIRIM ın  içerisinde yer aldığı ‘ I am happy in my school (okulumda mutluyum)’ eTwinning projesi Ocak ayı itibariyle başlamış bulunmaktadır.

 

Bu projedeki amacımız okul öncesi dönemdeki çocukların yaratıcı düşünme becerilerini  geliştirmek,Sebep-sonuç ilişkileri kurarak problem çözme becerisini kazandırmak, Öğrenme, keşfetme ve deneme yöntemlerini kullanarak kalıcı öğrenmeyi sağlamaktır. Çocuklar keyifle yaptıklarını  asla unutmazlar, amacımız onlara bu fırsatı oyunlaştırarak sunmaktır.

 

Bu projenin kuruculuğunu Ayşegül KARACA ve Adriana Mariana Sandu yapmaktadır.Projede Türkiye’den 9  Romanya’dan 11  Polanyadan 3 Estonyadan 1 Georgi 1 ve Moldovadan 1 öğretmen olmak üzere 26 öğretmen ve 2 tane de misafir öğretmen katılmıştır.4 -7 yaş arası çocukları kapsayan OKULUMDA MUTLUYUM yaparak yaşayarak öğrenmeyi hedef almıştır.Farklı ülkelerde yer alan öğretmen ve öğrencilerle iş birliği yaparak,web 2 araçları kullanılarak,etkinliklerle zenginleştirilerek Proje üzerinde çalışılmaya başlanmıştır.

07.02.2024 70

07-02-2024